SeeSrpska

HUMANOST OBILJEŽILA PRVI "BANJALUKA TATTOO SHOW"

Prethodnog vikenda u najvećem gradu Republike Srpske održan je prvi “Banjaluka Tattoo show”, kojem je prisustvovalo više od sedamdeset tattoo umjetnika iz regiona i Evrope.

HUMANOST OBILJEŽILA PRVI "BANJALUKA TATTOO SHOW"
FOTO: Pixabay

Ovaj umjetnički spektaklodržan je u banjalučkoj Sportskoj dvorani “Centar”, a pored tetovaža obilježili su ga sjajni koncerti.

Organizator manifestacije i predsjednik Udruženja ljubitelja tetovaža “BL Tattoo studio” Igor Pešić zahvalio je svim učesnicima na odzivu kao i Ministarstvu trgovine i turizma Republike Srpske, gradu Banjaluka te brojnim partnerima, uz čiju podršku je organizovan festival, a koji ima za cilj promociju tetoviranja kao umjetnosti.

“Svi posjetioci imali su priliku da upoznaju neke od najvećih svjetskih tattoo majstora i da uživaju u vrhunskoj muzici. Čast i zadovoljstvo mi je da smo uspjeli da u našem gradu organizujemo jedan ovakav događaj i okupimo najbolje među najboljima u našem gradu. Banjaluka postavlja standarde u organizaciji tattoo showova i možemo da budemo ponosni”, rekao je Pešić.

U dvorani “Centar” bio je postavljen i humanitarni štand, gdje su prikupljana sredstva za pomoć Sergeju Stuparu za liječenje u Moskvi.

Tattoo majstori, koji iza sebe imaju dugogodišnju karijeru u ovoj umjetničkoj industriji radili su tetovaže posjetiocima koji imaju želju da učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji.