SeeSrpska

PROMO SPOT "RAZGLEDNICA IZ NEODOLJIVE" NAGRAĐEN U JAPANU (VIDEO)

Na Svjetskom turističkom filmskom festivalu u Japanu, film o Banjaluci “Razglednica iz Neodoljive” osvojio je još jednu nagradu u konkurenciji od 1.036 prijavljenih filmova za internacionalnu kategoriju.

PROMO SPOT "RAZGLEDNICA IZ NEODOLJIVE" NAGRAĐEN U JAPANU (VIDEO)

Poručeno je ovo iz Centra za razvoj poljoprivrede i sela, koji je zajedno na ovom filmu radio sa Turističkom organizacijom grada Banjaluke.

-U filmu su prikazani turistički potencijali urbanih i ruralnih dijelova Banjaluke, a učestvovao je veliki broj sportskih kolektiva, udruženja građana, poljoprivrednih proizvođača, ugostiteljskih objekata i pojedinaca iz Banjaluke, koji su time dali značajan doprinos promociji ovog grada kao atraktivne turističke destinacije za putnike iz regiona, ali i iz cijelog svijeta – poručeno je iz Centra za razvoj poljoprivrede i sela.

Naime, poljoprivredna domaćinstva u ruralnim područjima grada na Vrbasu imaju veliki potencijal za bavljenje ruralnim turizmom i sigurni smo da njihova fantastična hrana, piće i prirodne ljepote neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Iz Turističke orgnzacije grada Banjauks poručili su kako će film „Razglednica iz Neodoljive“ obići devet svjetskih filmskih festivala turističkog filma u okviru Međunarodnog udruženja fimskih festivala „CIFFT“.

Turistička razglednica grada na Vrbasu biće prikazana u Njujorku  na „New York festivals TV&FILM awards“, potom na festivalima u Los Anđelesu, Španiji, Austriji, Srbiji, Hrvatskoj, Francuskoj i Grčkoj.

Podsjećamo, ovaj spot je na festivalu „ART&TUR“ u Portugalu osvojio nagradu za najbolju urbanu destinaciju.

Turistički promotivni film „Razglednica iz neodoljive“  rezultat je saradnje JU Turističke organizacije grada Banjaluka i Centra za razvoj poljoprivrede i sela Banjaluke.