SeeSrpska

ZAKAZAN DATUM ODRŽAVANJA FORUMA "CIM 2024"

Kotor je ponovo domaćin velikog Foruma kreativnih industrija i medija, koji ove godine nosi slogan „Out of office“.

ZAKAZAN DATUM ODRŽAVANJA FORUMA "CIM 2024"

Od 6. do 9. juna 2024. godine, treći put, CIM Forum u Kotoru će otvoriti svoja vrata najistaknutijim imenima iz medijske, kreativne i umjetničke industrije regiona.

Stari grad Kotor, kao otvoreni kongresni centar i CIM Forum donose sjajan program, panele, diskusije, interesantne teme, druženja i zabave u jedinstvenom ambijentu.

CIM Forum omogućio je najvećim imenima iz kreativnih industrija da u neobičnom okruženju kotorskih otvorenih scena i pjaca prenesu svoja iskustva i znanja iz oblasti komunikacija, medija, fotografije, filma ili pozorišta.

Podsjetimo se, šarmantna Boka je tokom 2022. i 2023. godine ugostila mnoge uspješne ličnosti iz svojih profesija poput Dina Rađe, Dragana Bjelogrlića, Olivere Kovačević, Zorana Kesića, Daniele Trbović, Miška Ražnatovića, Kristine Radenković, Galeba Nikačevića, Zombijane, Srdana Golubovića, Tarika Filipovića, braće Zamurović, Dragane Kosjerine, Vojislava Žanetića, Melkiora Bašića, Feđe Štukana i mnogih drugih.

Ove godine, takođe, možemo očekivati prisustvo ključnih ljudi iz kreativnih industrija i medija koji će diskutovati i razmjenjivati mišljenja o aktuelnim dešavanjima iz svoje oblasti.

 

CIM forum se i ove godine održava uz podršku Opštine Kotor, Turističke organizacije Kotor, Kulturnog centra “Nikola Đurković”, British Council-a i drugih partnerskih institucija i kompanija.

Sada je pravo vrijeme da označite datum u kalendaru za putovanje u drevni Kotor.

Sačuvajte datum i pripremite se za "Out of Office" od 6. do 9. juna, a u prvom talasu kupite najpovoljnije kotizacije. Informacije o ovom zanimljivom događaju dostupne su na OVOM LINKU.